ورزشی

اتحادیه فوتبال انگلیس رونالدو را محکوم کرد

اتحادیه فوتبال انگلیس رونالدو را محکوم کرد

اتحادیه فوتبال انگلستان با انتشار بیانیه‌ای به رفتار مهاجم پرتغالی منچستریونایتد واکنش نشان داد.

به گزارش کا 118، پس از دیدار تیم‌های منچستریونایتد و اورتون در فصل گذشته لیگ برتر انگلیس، کریستیانو رونالدو در اقدام یک طرفدار برای عکس گرفتن موبایل او را به زمین کوبید و مورد هجمه رسانه‌ها قرار گرفت.

اتحادیه فوتبال انگلیس پس از چند هفته این رفتار را محکوم کرده است. بیانیه اتحادیه فوتبال انگلیس به این شرح است: «کریستیانو رونالدو به دلیل حادثه‌ای که پس از بازی منچستریونایتد در لیگ برتر مقابل اورتون در روز شنبه 9 آوریل 2022 رخ داد، به نقض قانون E3 اتحادیه فوتبال انگلیس متهم شده است.»

باشگاه منچستریونایتد در واکنش به این بیانیه نوشت: «ما اطلاعیه فدراسیون فوتبال را دنبال می‌کنیم و حمایت کامل‌مان را از کریستیانو اعلام می‌کنیم. کریستیانو اکنون با تیم ملی پرتغال است و برای بازی با جمهوری چک و اسپانیا آماده می‌شود.»

جریمه این محکومیت معمولا نقدی و یک جلسه محرومیت از همراهی تیم است.

انتهای پیام/

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا