اقتصاد

کنترل مشترکان پرمصرف با ٦٨٠ هزار کنتور هوشمند

به گزارش کا 118 از وزارت نیرو، رضا آقایی ملایری ​مدیرکل دفتر تامین منابع مالی شرکت توانیر به تفاهم‌نامه منعقد شده با بانک صادرات ایران اشاره کرد و گفت: درسال ١٤٠٠ تفاهم نامه‌ای به ارزش ٣٠ هزار میلیارد ریال با این بانک منعقد شد که براساس آن در مرحله نخست تا پایان سال ١٤٠٢، ١٣ هزار میلیارد ریال اعتبار اسنادی گشایش یافت.

آقایی ملایری افزود: از محل منابع حاصل از اجرای مرحله نخست این تفاهم نامه، ١٩٢ هزار و ٣٠٠  کنتور سه فاز و ٢١٠ هزار و ٣٠٠  کنتور تکفاز و نیز ١١ هزار و ٢٠٠  مودم تهیه و به منظور کنترل و رویت‌پذیری مشترکان پرمصرف در سطح کشور بکار گرفته شد.

وی اضافه کرد: اجرای مرحله دوم این تفاهم‌نامه به ارزش ١٧ هزار میلیارد ریال از ابتدای سال جاری آغاز شده که تاکنون بیش از ٩ هزار میلیارد ریال از منابع مزبور در قالب گشایش اعتبار اسنادی جذب واز این محل نیز ١٤٦ هزار و ٥٦١ دستگاه کنتور تکفاز، ١٠٢ هزار و ٥٧٩ کنتور تکفاز و ١٦ هزار و ٧٣١ دستگاه مودم خریداری شده و براساس برنامه های ابلاغی جذب مابقی ظرفیت تامین مالی مزبور تا پایان شهریور‌ماه در دست پیگیری قرار دارد.

انتهای پیام/

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا