احیای کارخانه اسیدسیتریک کرمانشاه بعد از ۱۳ سال
یک منبع کارگری در کارخانه «اسیدسیتریک» کرمانشاه به خبرنگار کا 118 گفت: واحد تولیدی «اسید سیتریک» که در کرمانشاه واقع شده از سال ۸۹ به دلیل مشکلات مالی و عدم سرمایه در گردش به صورت رسمی تعطیل و در نتیجه کارگران آن بیکار شدند.
به گفته این کارگر؛ مشکل اصلی کارخانه «اسید سیتریک» وجود تحریم و قطع همکاری شرکت سازنده اروپایی و نبود تکنولوژی ساخت در داخل بود که از قرار معلوم با بومیسازی دانش فنی و حمایت مالی شرکت سرمایهگذاری شستا این مشکلات برطرف شد.
وی با بیان اینکه همه سهام این کارخانه متعلق به شرکت تاپیکو از مجموعههای شرکت سرمایهگذاری «شستا» است، در ادامه افزود: شرکت سرمایهگذاری صنایع پتروشیمی از شرکتهای تابعه تاپیکو توانست با تامین منابع مالی مجتمع تولیدی اسید سیتریک کرمانشاه را پس از ۱۳ سال توقف احیا و پودر کریستالی اسید سیتریک با گرید دارویی و غذایی و خلوص بالای ۹۹/۵ درصد را به صورت آزمایشی با ظرفیت اسمی در این مجموعه تولید و فعال نماید.
طبق اظهارات این کارگر؛ کارخانه اسید سیتریک پس از راهاندازی در سال ۸۴، حدود چهار سال فعالیت تولیدی داشت، اما به دلیل مشکلات ناشی از تحریمها و نبود تکنولوژی ساخت در داخل، تعطیل شد.
به نقل از این کارگر گفته میشود، اسید سیتریکی که در این کارخانه تولید میشد بهترین و با کیفیتترین نوع در خاورمیانه است.
وی با اشاره به بازار خوبی که در کشور برای اسید سیتریک کرمانشاه وجود دارد، عنوان کرد: این کارخانه جدا از تامین بازار داخلی ظرفیت صادرات نیز دارد.
کارخانه اسید سیتریک کرمانشاه ظرفیت تولید سالانه ۱۲ هزار تن اسید سیتریک را دارد و برای دستکم ۱۵۰ نفر به طور مستقیم فرصت شغلی ایجاد کرده است.
انتهای پیام/