ورزشی

باور نکنید: تکذیب دعوت از بارسلونا به جام باشگاه های جهان

به گزارش کا 118، فیفا هیچگاه در هیچ زمانی فکر نکرده است که بارسلونا را به جام جهانی باشگاه‌ها دعوت کند. برای این کار جایی وجود ندارد. بارسلونا و آرسنال دو تیم حاضر در نیمه‌نهایی‌ لیگ قهرمانان این فصل هستند و به دلیل عملکرد ضعیف در سال‌های گذشته در اروپا، قرار نیست در تابستان پیش‌رو در آمریکا حضور داشته باشند.

جام جهانی باشگاه‌ها به‌ طور رسمی شمارش معکوس را آغاز کرده است اما تنها یک عامل در حال حاضر درهای عدم قطعیت را باز نگه داشته است و آن تصمیمی است که دادگاه ورزش (TAS) در خصوص درخواست تجدیدنظر مسئولان باشگاه مکزیکی لئون به‌دلیل اخراج آنها توسط فیفا به‌خاطر اشتراک مالکیت با پاتشوکا اتخاذ خواهد کرد.

در روزهای اخیر، شایعاتی در مورد احتمال انتقال این جایگاه به بارسلونا مطرح شده بود و حتی گفته شد که این باشگاه کاتالانی دعوت فیفا برای حضور در این تورنمنت تابستان آینده را رد کرده است. حالا مارکا مدعی شده است که این شایعات غلط هستند. فیفا هرگز به بارسلونا پیشنهاد حضور در این تورنمنت را نداده است.

دادگاه سوئیسی ورزش تصمیم خواهد گرفت که آیا در نهایت لئون جایی در جام جهانی باشگاه‌ها حضور خواهد داشت یا خیر اما در صورت رد درخواست مشارکت آنها، جایگاه خالی از طریق برگزاری دیداری میان آمه‌ریکا از مکزیک و لس‌آنجلس اف‌ سی تعیین خواهد شد. تیم پیروز در این بازی جایگاهی که خالی خواهد شد را به خود اختصاص خواهد داد.

 

انتهای پیام/

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا