اقتصاد

«تاجر تراز» حاج‌آقا علاء میرمحمدصادقی پیام‌آور اعتدال و ترجمان اصالت، اعتماد و امید بود/انقلابی‌گری واقعی را می‌شد در منش و روش او جستجو کرد

به گزارش کا 118 از اتاق ایران، صمد حسن‌زاده، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در سوگ‌نوشتی با عنوان «تاجر تراز»، نوشت:

گاهی پرواز یک انسان، سنگینی عجیبی بر دل‌ها می‌نشاند. رفتن کسی که پیام‌آور اعتدال و آرامش بود و در عمق قلب‌ها تأثیری ماندگار بر جای گذاشته بود، یک فقدان عادی نیست؛ بلکه غمی است که سال‌ها بر سینه‌ها باقی می‌ماند.

حاج‌آقا علاءالدین میرمحمدصادقی تاجر خوش‌نام و نیک‌اندیش از میان ما پر کشید؛ اما نام و یادش تا همیشه در خاطره اقتصاد ایران و قلب انسان‌هایی که دست یاری‌اش را حس کرده‌اند، زنده خواهد ماند. مردی که قامتش در اقتصاد کشور بلند و ریشه‌دار بود و دلش به وسعت آسمان، مهربانی داشت.

او یک بازرگان و کارآفرین خوش‌نام و چراغی برای رهروان بخش خصوصی بود؛ الگویی از اخلاق، شرافت و کارآفرینی.

حاج‌آقا علاءالدین میرمحمدصادقی در هر بُعدی از زندگی‌اش، از خانواده تا جامعه و کشور، ترجمان اصالت و نجابت بود.

نگرش دوراندیشانه و صدای آرامش‌بخش او هنوز در گوش اعضای اتاق‌های بازرگانی این سرزمین زمزمه می‌شود؛ صدای گام‌های استوار او در راهروهای پارلمان بخش خصوصی ایران طنین‌انداز است و تصاویر حضورش، در لحظه‌لحظه تلاش‌هایی که برای آبادانی این مرزوبوم شد، به یادگار مانده است.

چگونه می‌توان رفتن مردی را باور کرد که حضورش، هم در کسب‌وکار، هم در فعالیت‌های تشکلی و هم در امور نیکوکارانه، ستون محکم اعتماد و امید بود؟

حاج‌آقا علاءالدین میرمحمدصادقی، کارآفرینی بی‌بدیل بود که همواره در صفوف اول حمایت از انقلاب اسلامی قرار داشت. انقلابی‌گری واقعی را می‌شد در منش و روش او جستجو کرد؛ چراکه صداقت، فداکاری، دلسوزی، تعهد به مردم و عشق واقعی به امام و رهبری در رفتار و گفتار او موج می‌زد. حاج‌آقا علاء نمونه‌ای از تجار و فعالان اقتصادی مؤمن بود که به‌درستی، ارزش «ثروت» و «قدرت» را در خدمت به مردم و جامعه می‌دید.

ما امروز یک برادر بزرگ، یک دوست و یک معلم متواضع و متخلق را از دست داده‌ایم. مردی که نامش به احترام، در کنار واژه‌های خیرخواهی و مسئولیت اجتماعی نقش بسته است. حاج‌آقا میرمحمدصادقی در تمامی عرصه‌های نیکوکاری و خدمت‌رسانی بخصوص در حوادث طبیعی نظیر زلزله بم و ورزقان و سایر بحران‌ها به‌عنوان یک پدر دلسوز در کنار دردمندان و آسیب‌دیدگان بود و کمک‌های شایانی ارزانی می‌داشت.

هجرت این مرد پاک‌سرشت و بلندنظر و یار صدیق امام (ره) و رهبری را باید به محضر رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، خانواده گران‌قدر آن مرحوم و عموم فعالان اقتصادی بخش خصوصی تسلیت گفت؛ چراکه فقدان او برای دلسوزان ایران عزیز، اتفاقی ناگوار و جبران‌نشدنی است. باشد که تجارب زیسته و سبک زندگی او الگو و سرمشقی برای همه فعالان اقتصادی باشد که دغدغه آبادانی ایران و کارآمدی نظام اسلامی در پاسخگویی به حل مشکلات جامعه با اعمال حکمرانی روادارانه و رقم زدن یک نظام اقتصادی مبتنی بر رفاه و آسایش آدمیان دارند.

لبخندهای امیدبخشش، حمایت‌های بی‌دریغش از جوانان و نگاهی که همواره به افق‌های دوردست دوخته بود، خاطراتی است که هرگز فراموش نخواهد شد. حضورش برای تجار جوان و نسل‌های بعدی کشور پیامی پدرانه داشت. اکنون کلیه فعالان اقتصادی، هیات نمایندگان و هیات رئیسه اتاق‌های بازرگانی سراسر کشور در غم از دست دادن این کارآفرین نیکوکار به سوگ نشسته‌اند.

خداحافظ ای بزرگ‌مرد؛ آسمان، آرامگاه تو باشد و رحمت بی‌کران الهی، روشنی راهت. یاد و خاطره‌ات گرامی و روحت قرین شادی و نور باد. ای خاک با او مهربان باش که با ما مهربان بود.

انتهای پیام/

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا