اقتصاد

تولید 25درصد گوشت قرمز، 38درصد دام سبک، 35درصد صنایع دستی کشور توسط عشایر/ رشد 20درصدی در تولید گوشت عشایر، باعث خودکفایی کشور در گوشت قرمز می‌شود

تولید 25درصد گوشت قرمز، 38درصد دام سبک، 35درصد صنایع دستی کشور توسط عشایر/ رشد 20درصدی در تولید گوشت عشایر، باعث خودکفایی کشور در گوشت قرمز می‌شود

به گزارش کا 118 به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، سیاوش احمدی‌ میرقائد اثرات اجتماعی و فرهنگی عشایر را بی‌نظیر عنوان کرد و گفت: عشایر ۲۰۰ هزار تُن گوشت قرمز در سال تولید می‌کنند و اگر ۲۰ درصد رشد در تولید گوشت قرمز عشایر اتفاق بیفتد، کشور در گوشت قرمز بی‌نیاز می‌شود.

احمدی میرقائد ادامه داد: عشایر حافظان مرزها و تامین‌کننده امنیت غذایی و مواد پروتئینی کشور هستند و ۱۱ هزار و ۲۰۰ شهید تقدیم انقلاب کرده اند و ۶ برابر میانگین سایر اقشار ایثارگری داشته‌اند.

همه دستگاه ها باید سهم خدمات خود به عشایر را ادا کنند

سرپرست سازمان امور عشایر ایران با بیان اینکه این سازمان اگرچه مطالبه‌گر امور عشایر است اما متولی رفع همه نیازهای عشایر نیست، گفت: بخشی از خدمات به عشایر را سازمان انجام می‌دهد و بخش دیگر از خدمات را سایر دستگاه‌ها انجام می‌دهند که باید سهم خود را در حمایت از عشایر ادا کنند؛ چراکه خدمات‌رسانی مطلوب به جامعه عشایری و ارتقای شاخص‌های برخورداری آنان، همکاری همه دستگاه‌های اجرایی را می‌طلبد.

3500 همت اعتبار برای تامین آب و راه عشایر

سرپرست سازمان امور عشایر ایران گفت: ۳۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تامین آب، راه و حمایت از تولیدات عشایری و ۲۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای عشایر کشور در نظر گرفته شده است.

احمدی میرقائد با اشاره به وظایف سازمان امور عشایر در قبال عشایر، گفت: تامین آب، راه و حمایت از تولیدات عشایر از وظایف سازمان امور عشایر ایران است.

احمدی 2

اختلاف در آمارهای واقعی عشایر

وی با بیان اینکه یکی از چالش‌های اساسی در حوزه عشایر، اختلاف آمار جمعیت عشایری بین مرکز آمار ایران و سازمان امور عشایر است، عنوان کرد: آمار جامعه عشایری ۱.۵ میلیون تا یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر است اما براساس آمار مرکز آمار ایران جمعیت عشایری کشور یک میلیون و ۱۰۰هزار نفر است که در حال پایش این اختلاف آمار هستیم.

 

 

انتهای پیام/

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا