سبک زندگی
طرز تهیه آش دندونی به سبک تبریزیها
«کا 118» طرز پخت آش دندانی به سبک تبریز را برایتان آورده است، طعمی متفاوت و به یاد ماندنی که تا مدتها زیر دندان همه فامیل میماند.
مواد لازم پخت آش دندونی (برای ۸ نفر)
- ۳۰۰ گرم گندم پوستکنده و درسته
- ۲ لیتر شیر
- ۱۰۰ گرم لوبیا چیتی
- ۱۰۰ گرم نخود
- یک عدد قلم گوسفند یا گاو
- ۱۵۰ گرم مغز فندق
- ۱۵۰ گرم مغز بادام
- ۱۵۰ گرم مغز پسته
- ۱۵۰ گرم مغز گردو
- ۱۰۰ گرم خامه
در این زمینه بخوانید
۹ راه برای اینکه کمتر گوشت بخوریم
طرز تهیه کال کباب؛ غذایی از دل رشت
طرز تهیه و دستور پخت:
یک روز قبل گندم را با شیر خیس کنید و در یخچال بگذارید. لوبیا چیتی و نخود را هم در آب خیس کنید. روز بعد آب نخود لوبیا را خالی کنید و با شیر و گندم روی شعله بگذارید تا بجوشد. قلم را بجوشانید و آبی که عصاره آن است را به مواد روی گاز اضافه کنید. بعد از نیم ساعت مغزها را به آن اضافه کنید و میگذارید تا خوب قوام آیند و لعاب بیندازند. بعد از پخت کامل، داغ داغ در ظرف ریخته و بعد از ۲۰ دقیقه با خامه و مقداری مغز روی آن را تزئین کنید.