سبک زندگی

طرز تهیه آش دندونی به سبک تبریزی‌ها

«کا 118» طرز پخت آش دندانی به سبک تبریز را برای‌تان آورده است، طعمی متفاوت و به یاد ماندنی که تا مدت‌ها زیر دندان همه فامیل می‌ماند.

مواد لازم پخت آش دندونی (برای ۸ نفر)

  • ۳۰۰ گرم گندم پوست‌کنده و درسته
  • ۲ لیتر شیر
  • ۱۰۰ گرم لوبیا چیتی
  • ۱۰۰ گرم نخود
  • یک عدد قلم گوسفند یا گاو
  • ۱۵۰ گرم مغز فندق
  • ۱۵۰ گرم مغز بادام
  • ۱۵۰ گرم مغز پسته
  • ۱۵۰ گرم مغز گردو
  • ۱۰۰ گرم خامه

در این زمینه بخوانید

۹ راه برای اینکه کمتر گوشت بخوریم

طرز تهیه کال کباب؛ غذایی از دل رشت

طرز تهیه و دستور پخت:

یک روز قبل گندم را با شیر خیس کنید و در یخچال بگذارید. لوبیا چیتی و نخود را هم در آب خیس کنید. روز بعد آب نخود لوبیا را خالی کنید و با شیر و گندم روی شعله بگذارید تا بجوشد. قلم را بجوشانید و آبی که عصاره آن است را به مواد روی گاز اضافه کنید. بعد از نیم ساعت مغزها را به آن اضافه کنید و میگذارید تا خوب قوام آیند و لعاب بیندازند. بعد از پخت کامل، داغ داغ در ظرف ریخته و بعد از ۲۰ دقیقه با خامه و مقداری مغز روی آن را تزئین کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا