طرز تهیه بلاندی؛ یک صبحانه جذاب و مقوی
چایی، لقمههای پنیر و کره، قهوه با کمی شکر، نیمرو و املت، غذاهایی هستند که ما اغلب برای تنوع به عنوان صبحانه میخوریم؛ اما آیا اینها مواد مفید مورد نیاز را به بدن میرسانند؟ «کا 118» طرز تهیه بلاندی را برایتان آورده است تا فیبر و پروتئین لازم بدن را تامین کند و تنوعی هم در برنامه غذایی باشد.
مواد لازم:
- ۶ قاشق غذاخوری کره
- ۱ پیمانه بادامزمینی خرد شده
- ۱ پیمانه فندق خرد شده
- ۱ پیمانه گردو خرد شده
- ۳ چهارم پیمانه کره بادام زمینی
- ۱ دوم لیوان عسل
- ۲ قاشق غذاخوری تخم کتان آسیب شده
- ۲ قاشق چاییخوری وانیل
- ۱ قاشق چاییخوری نمک
- ۱ دوم قاشق غذاخوری بکینک پودر
- ۳ عدد تخممرغ بزرگ
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. فر را از قبل تا ۳۵۰ درجه گرم کنید. یک ظرف پخت ۸ در ۸ را برداشته و دیوارههای داخلی آن را با روغن مایع چرب کنید.
۲. یک کاغذ مومی بردارید و کف ظرف بخوابانید و از دو طرف به دیوارهها بچسبانید. آجیلها را در ۶ قاشق غذاخوری کره،بر حرارت کم تفت دهید تا ۶ دقیقه کهرنگ کره قهوهای شود و آن را کنار بگذارید.
۳. حالا کره بادام زمینی، عسل، تخم کتان، وانیل، نمک و بکینگ پودر را تا یک دقیقه در تابه بهم بزنید تا مخلوط و طبخ شوند.
در این زمینه بخوانید
این ۱۴ گزینه غذایی، التهاب را از بدن دور میکند
فوت و فن طبخ آلبالوپلو؛ غذایی که نمیشود از آن گذشت
۴. حال این خمیر به دست آمده را با تخممرغها مخلوط کنید و در ظرف چرب شده ۸ در ۸ پهن و یکدست کنید. بعد آجیلها را اضافه کنید و باز هم روی مواد یکدست کنید.
۵. در فر بگذارید تا مواد پف کنند و رویشان کمی طلایی شود. ۱۶ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا خنک شود و آن را قطعه قطعه کنید. این کیک را در یخچال نگه دارید و برای مصرف روزانه اگر خواستید آن را کمی گرم کنید.
منبع: بن آپوتیت