طرز تهیه پای سیب فرانسوی، یک دسر سبک و خوشمزه
در بین کیکها، کیک پای سیب از آنهایی است که طرفداران فراوان و طعمی به یاد ماندنی دارد. این کیک را میتوانیم برای مهمانان عید هم حاضر کنیم و با چای یا دیگر نوشیدنیهای گرم سرو کنیم.
مواد مورد نیاز
- سیب سبز ۵۰۰ گرم یا بیشتر٬ پوست کنده شده و خرد شده
- نصف لیمو ترش
- یک پیمانه و ۲ قاشقغذاخوری آرد
- ۱ پیمانه شکر
- بکینگ پودر قاشق غذاخوری۲
- نمک کمی
- ۱ پیمانه روغن مایع
- ۱ پیمانه شیر پرچرب
- تخممرغ بزرگ و ۲ عدد زرده تخممرغعدد۱
- ۱ قاشق غذاخوری وانیل
- پودر قند برای تزیئن
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. فر را به حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
۲. قالب کمربندی را با اسپری چرب کنید و داخل یک سینی بزارید.
۳. سیبهای خرد شده را در یک ظرفی که مناسب ماکروویو باشه بریزید٬ و آب لیمو ترش را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه در ماکروویو بگذارید.
۴. در یک کاسه متوسط ۱ پیمانه آرد٬ یک پیمانه شکر، بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و با همزن هم بزنید.
۵. در یک کاسه بزرگ ۱ پیمانه شیر٬ ۱ پیمانه روغن و ۱ عدد تخم مرغ را با همزن مخلوط کنید، مخلوط آرد را کم کم به مایع شیر اضافه کنید و هم بزنید تا آرد و شکر کاملا جذب شوند.
۶. یک پیمانه از این مایع را کنار بگذارید.
۷. زرده تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید.
۸. سیب های ماکروویو شده را به آرامی به مایع اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.
۹. مایع مخلوط با سیب را در قالب ریخته٬ روی مایع را با لیسک صاف کنید.
۱۰. حالا آن پیمانه کنار کذاشته شده را با ۲ قاشق غذاخوری آرد مخلوط کنید و روی مایع سیب بریزید.
۱۱. در نهایت یک قاشق غذا خوری شکر را روی مایع بپاشید و در فر بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱ ساعت و پانزده دقیقه بپزد یا تا زمانیکه وسط کیک کاملا سفت شده باشد و روی کیک طلایی.
۱۲. بعد از پخت بگذارید کیک به مدت ۵ دقیقه سرد شود و بعد با کاردک نازکی دوره کیک را از قالب جدا کرده و کنار گذاشته تا به مدت ۲ یا ۳ ساعت کیک سرد شود.
۱۳. قبل از سرو کردن روی کیک را پودر قند بپاشید.
در این زمینه بخوانید:
طرز تهیه بلاندی؛ یک صبحانه جذاب و مقوی
این ۱۴ گزینه غذایی، التهاب را از بدن دور میکند