کارگری

نیروهای پیمانکاری مخابرات خوزستان: رئیس‌جمهور و وزیر کار کاری بکنند

نیروهای پیمانکاری مخابرات خوزستان در تماس با خبرنگار کا 118، از پاسخ ناامیدکننده‌ی استاندار خوزستان به این نیروها در مورد درخواست بازگشت به کارشان خبر دادند. 

آن‌ها می‌گویند: نامه شورای کارگری به مخابرات را پیگیری کردیم و متاسفانه زور مخابرات از شورای تامین بالاتر بود و پاسخ داد به من ارتباطی ندارد. 

آنها می‌گویند: از ریاست محترم جمهور می‌خواهیم پیگیر بازگشت به کار ۷۰ کارگر پیمانکاریِ خوزستان با سابقه۲۰ سال کار به بالا باشند. 

این نیروهای پیمانکاری می‌گویند: به مدت سه سال با داشتن انواع و اقسام احکام از دیوان، اداره کار، شورای تامین فرماندرای و… مخابرات اجازه‌ی بازگشت به کار نمی‌دهد. 

آن‌ها از رییس‌جمهور و وزارت کار آینده می‌خواهند تا با اجرای قانون، کارگران را نسبت به عملکرد خود در آینده امیدوار کنند.

انتهای پیام/

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا