۸۰ میلیارد تومان تسهیلات به دیمکاران پرداخت شد
به گزارش کا 118، صادق مردانی، مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه زراعت در دیمزارهای کشور گفت: این صندوق از سال ۱۴۰۲ با هدف تقویت و گسترش زراعت دیم تأسیس شده و از زمان تأسیس تاکنون ۸۰ میلیارد تومان تسهیلات به طور مستقیم به دیمکاران و یا در قالب طرح جهش تولید در دیمزارها پرداخت کردهایم.
وی درباره افزایش سرمایه این صندوق اظهار کرد: سرمایه صندوق حمایت از توسعه زراعت در دیمزارهای کشور بر اساس تفاهمنامه سهجانبه میان معاونت امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی، ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذاری بخش کشاورزی که در سال ۱۴۰۰ منعقد شد باید تا افق ۴ ساله، به ۲ هزار میلیارد تومان افزایش پیدا کند، اما این افزایش سرمایه هنوز اتفاق نیفتاده است.
مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه زراعت در دیمزارهای کشور با بیان این که ارائه تسهیلات به دیمکاران در حوزه ماشینآلات کشاورزی در حال انجام است، تصریح کرد: ما ارائه خدمات در حوزه فوریتهای کشاورزی و توسعه تسهیلات برای تأمین سایر نهادهها، استفاده از ظرفیتهای مالی در راستای توسعه حمایت از کشاورزان، جذب کشاورزان با روشهای جدید مالی را در برنامه آینده این صندوق داریم.
وی حمایت از گیاهان دارویی و حبوبات در حوزه دیم را از دیگر برنامههای این صندوق نام برد.
مردانی درباره رویکرد ورود صندوقهای حمایت از توسعه در حوزه بازار و تجارت اذعان داشت: تغییر رویکرد فعالیت صندوقهای حمایتی در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفته است و با توجه به موضوع تحریم، ضروری است این تغییر رویکرد بر اساس واقعیتها و بازار کشاورزی صورت گیرد.
وی بهروز شدن و اصلاح آئیننامهها و دستورالعملهای صندوقهای حمایت از بخش کشاورزی برای ورود به عرصه بازرگانی و تجارت را ضروری خواند و افزود: با آئیننامهها و دستورالعملهای کنونی صندوقها نمیتوان این هدف را محقق کرد.
مردانی با بیان این که شرکت مادر تخصص صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذاری در بخش کشاورزی با تغییر موضوع فعالیتهای صندوقهای حمایتی در اساسنامه، گام بزرگی را برداشته است، گفت: تداوم و کارآمدی این سیاست نیاز به تغییر در آئیننامهها و دستورالعملهای داخلی صندوقهای حمایتی ذیل این شرکت مادر تخصصی دارد.
انتهای پیام/