ورزشی

رسمی: عربستان میزبان جام جهانی 2034 شد/ کشورهای میزبان جام جهانی 2030 مشخص شدند

به گزارش کا 118، بالاخره امروز بزرگ‌ترین رویداد تاریخ ورزش عربستان که میزبانی جام جهانی 2034 است، پس از سلسله موفقیت‌های طولانی در سال‌های گذشته، رخ داد و با اعلام رسمی مجمع عمومی فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا) حق میزبانی جام جهانی 2034 به عربستان اعطا شد.

مجمع عمومی فیفا امروز به صورت ویدئویی و به منظور اعلام رسمی کشورهای میزبان جام جهانی 2030 و 2034 برگزار شد و کشورهای مراکش، اسپانیا و پرتغال میزبان مشترک جام جهانی 2030 شدند و عربستان سعودی نیز به عنوان میزبان جام جهانی 2034 انتخاب شد.

 

جزئیاتی از میزبانی جام جهانی 2034: 

جام جهانی 2030 به عنوان «صدمین سالگرد» این رقابت‌ها در تاریخ فوتبال ثبت خواهد شد. این دوره از مسابقات توسط سه کشور اروپایی، مراکش، اسپانیا و پرتغال میزبانی خواهد شد. با این حال، سه بازی ابتدایی این رقابت‌ها برای گرامیداشت اولین دوره جام جهانی، در اروگوئه، پاراگوئه و آرژانتین برگزار می‌شود. این جام پس از جشن‌های آغازین، به اروپا منتقل خواهد شد و ادامه مسابقات در آنجا برگزار خواهد شد.رسمی: عربستان میزبان جام جهانی 2034 شد/ کشورهای میزبان جام جهانی 2030 مشخص شدند

رسمی: عربستان میزبان جام جهانی 2034 شد/ کشورهای میزبان جام جهانی 2030 مشخص شدند

عربستان چگونه میزبان جام جهانی 2034 شد؟ 

 عربستان تنها نامزد میزبانی جام جهانی 2034 بود و از طرفی به اولین کشور در تاریخ تبدیل خواهد شد که به تنهایی میزبان نسخه 48 تیمی از رقابت‌های جام جهانی خواهد بود.

عربستان برای کسب میزبانی جام جهانی 2034  در 9 اکتبر 2023 درخواست رسمی خود را به فیفا ارسال کرد. در پایان همان ماه، فیفا اعلام کرد که عربستان تنها نامزد میزبانی جام جهانی 2034 است.

پس از ارزیابی‌های متعدد تیم فنی فیفا، عربستان سعودی با 419.8 از 500 امتیاز، بالاترین امتیاز را در تاریخ نامزدی مسابقات جام جهانی دریافت کرد. اما این سوال پیش می‌آید که چرا عربستان چنین موفقیت بزرگی را در تاریخ خود کسب کرد و حالا در کمتر از 10 سال دیگر قرار است میزبان بزرگترین رویداد ورزشی جهان باشد. در ادامه به بررسی دلایل این موضوع می‌پردازیم. 

رسمی: عربستان میزبان جام جهانی 2034 شد/ کشورهای میزبان جام جهانی 2030 مشخص شدند

استادیوم‌‌های منحصر به فرد

ورزش عربستان از حمایت نامحدود دولت این کشور برخوردار است و از استادیوم‌های شگفت‌انگیز و زیادی برخوردار است که تعداد آنها به 15 می‌رسد و در بین 5 شهر مختلف توزیع شده‌اند: ریاض، جده، الخبر، نئوم و ابها.

6 ورزشگاه از 15 استادیوم پیشنهادی عربستان برای میزبانی جام جهانی 2034 قبل از سال 2030 آماده می شود.

 ورزشگاه آرامکو || سال 2026 میلادی

 ورزشگاه ملک فهد || سال 2026 میلادی

 ورزشگاه شاهزاده فیصل بن فهد || سال 2027 میلادی

 ورزشگاه مرکزی جده || سال 2027 میلادی

 ورزشگاه شاهزاده محمد بن سلمان || سال 2029 میلادی

 ورزشگاه ملک سلمان || سال 2029 میلادی

قابلیت میزبانی جهانی

وجود 134 مرکز آموزشی، به اضافه 230000 واحد هتلی که بین شهرهای میزبان وجود دارد، چشم‌انداز شگفت انگیزی برای میزبانی یک رویداد جهانی ارائه می‌کند. 

این تعداد زیاد از واحدهای هتل برای میزبانی از مقامات رسمی، هیئت های فدراسیون بین المللی، تیم های شرکت کننده، متخصصان رسانه و هواداران در نظر گرفته شده است که به پرونده اقامتی میزبانی عربستان امتیاز 4.1  از 5 اختصاص داده می شود.

علاوه بر سهولت رفت و آمد بین شهرها در مدت زمان کوتاه، از طریق پروژه «مترو ریاض» که طولانی ترین متروی جهان بدون راننده است، سایر پروژه‌های مربوط به توسعه راه‌ها و سایر موارد با هدف تأمین نیاز یک پروژه جهانی در دست اقدام است.

رسمی: عربستان میزبان جام جهانی 2034 شد/ کشورهای میزبان جام جهانی 2030 مشخص شدند

تجارب منحصر به فرد

عربستان سعودی در سال 2034 بر بسیاری از تجربیات جدید تمرکز می‌کند، که به طرفداران اجازه می‌دهد از مهمترین چیزها لذت ببرند، از جمله لذت بردن از خدمات فناوری نوآورانه، مانند برنامه‌های کاربردی هوشمند که اطلاعات بی‌درنگ درباره مسابقات را ارائه می‌دهند.

یکی از جنبه‌هایی که عربستان سعودی به تقویت آن علاقه‌مند است، سرعت بالای شبکه‌های ارتباطی است؛ برای انتقال اطلاعات و پخش زنده با بالاترین کیفیت ممکن. یک محیط دیجیتال پیشرفته نیز فراهم خواهد شد که از نوآوری در تحلیل‌های ورزشی پشتیبانی می‌کند.

موفقیت‌های قبلی

شکی نیست که رویدادهای قبلی که توسط عربستان سعودی به شیوه‌ای شگفت‌انگیز در سال‌های اخیر سازماندهی شده بود، حمایت زیادی از نامزدی جام جهانی داشته است.

عربستان میزبان چندین رویداد مهم مانند جام باشگاه‌های جهان، مسابقات سوپرجام ایتالیا و اسپانیا، مسابقات قهرمانی عرب و سوپرکاپ آفریقا و مصر بوده است.

همچنین سایر مسابقات ورزشی مانند فرمول 1، رالی داکار، فرمول E و مسابقات Extreme E، علاوه بر نمایش‌های کشتی آزاد، هنرهای رزمی و بوکس را به خوبی برگزار کرده است.

حمایت‌های همه‌جانبه

پس از انصراف استرالیا از میزبانی ۲۰۳۴، عربستان در این زمینه بی‌رقیب ماند و درخواست میزبانی عربستان با پشتیبانی بیش‌تر کشورهای آسیایی و آفریقایی که ۱۷۰ عضو از ۲۱۱ عضو فیفا همراه بود. 

از سویی ستارگان بزرگ اروپایی از جمله رونالدو، بنزما، کسیه، محرز و.. پس از حضور در تیم‌های باشگاهی این کشور حمایت و تبلیغات فراوانی از ورزش و فوتبال این کشور و خصوصا میزبانی عربستان از جام جهانی ۲۰۳۴ داشتند‌. همچنین فدراسیون‌های فوتبال انگلستان، فرانسه، آلمان، سوئیس، سوئد، دانمارک به میزبانی عربستان در جام جهانی 2034 رای دادند.

انتهای پیام/

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا